අවශ්ය ද්රව්ය
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9umaQ1TrGz8d7KAKDYNaY9mpmCyzOSV1IQy73cvmktA5ScCN-L_Tw4e8TH9H6_OioOM8i58z6b3GKJCxVkXfanhakxtMz-nQHFWdTQw5Vz7Le0RNnH2VQ64k1-i6Ift_gxcyilD-BGd1g/s400/images+%252819%2529.jpg)
*සීනි කෝප්ප 2 1/2ක්
*බටර් කෝප්ප 3/4ක්
*බිත්තර 2ක්
*වැනිලා ටිකක්
*පාන් පිටි කප් 2ක්
*බේකින් සෝදා තේ හැන්දක්
*බේකින් පවුඩර් තේ හැඳි 1/2ක්
*පොල් කෝප්ප 1ක්
*ලුණු ස්වල්පයක්
සාදාගන්නා ආකාරය
*බටර් මෘදු වනතෙක් එළියෙන් තබා එයට සීනි එක්කර ක්රීම් වනතෙක් බීට් කරගන්න. බිත්තර එකින් එක දමමින් නැවත නැවත බීට් කරගන්න.*පිටි වලට බේකින් පවුඩර් හා සෝදා සමග ලුණු එක්කර වරක් හලාගන්න. එයට පොල් එකතු කර බිත්තර මිශ්රණයට දමා හොදින් කලවම් කරගන්න.
*හොදින් බටර් ගා තෙල් කඩදාසියක් දාගත් තැටියක කුකීස් සාදා තබා සෙල්සියස් 180 වට කලින් රත් කරගත් උදුනක දමා විනාඩි 8-9ක් රන්වන් පැහැ වනතුරු බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment